Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У жовтні Львів вітатиме учасників форуму „Співробітництво регіонів в ім'я економічного розвитку”

5-6 жовтня у Львові відбудеться VI Міжнародний економічний форум „Співробітництво регіонів в ім’я економічного розвитку”.

Головним завданням Форуму є обмін думками стосовно ролі регіонів у процесах економічного розвитку, обговорення концептуальних засад та інструментів регіональної політики у країнах Європи та в Україні, значення інноваційної політики, розвитку транспортних мереж та міжрегіонального співробітництва для розвитку регіонів. До участі у форумі запрошені представники державних та підприємницьких структур країн Центральної і Східної Європи, СНД, інших країн, а також представники  ООН, Світового Банку, Європейського Банку Реконструкції та Розвитку й інституцій Європейського Союзу.
 У рамках Форуму його учасники матимуть нагоду для напрацювання нових контактів та механізмів співпраці між регіонами Європи. Учасники зможуть відвідати пленарні та секційні засідання, семінари, двосторонні контактні зустрічі українських та зарубіжних підприємців та ознайомитися з експозицією ярмарку.
Під час Форуму відбудуться такі заходи: міжнародна конференція з питань регіонального розвитку; секційні засідання конференції з проблем інноваційного розвитку регіонів, розвитку транспортних мереж, міжрегіонального та транскордонного співробітництва; міжнародний семінар „Підвищення конкурентоздатності МСП України та Польщі шляхом залучення західноєвропейського досвіду використання сучасних інформаційних технологій”; міжнародний юридичний „круглий стіл” „Обмін досвідом щодо приведення національного законодавства до норм європейського права”; двосторонні контактні зустрічі українських та іноземних підприємців та міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості «Україна – ЄС».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ