Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Золочеві відбувся семінар для працівників держапарату управління у справах сім’ї та молоді Львівщини “Імідж державного службовця - запорука успіху молодіжної політики”

27 липня 2006 року у м. Золочів Львівської області відбувся XII обласний семінар для працівників держапарату управління у справах сім’ї та молоді Львівщини на тему “Імідж державного службовця - запорука успіху молодіжної політики”, в якому взяли участь близько 50 осіб, — про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Відкрив семінар-практикум голова Золочівської районної ради Борис Золотник, після чого передав слово начальнику управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрію Корнату.

Говорячи про складові іміджу державного службовця, він наголосив на важливості залучення до державної служби молодих перспективних людей, для яких основною ціллю в житті є служіння українській державі. При цьому герб і прапор — обов’язкові символи України — повинні бути в кожному кабінеті працівника державного апарату. Тільки з таким відношенням до державної служби і усвідомленням усієї відповідальності, взятої на себе державними службовцями, ми матимемо міцну і єдину державу.
Програма семінару також передбачала культурно-пізнавальні заходи: екскурсію по Золочівському замку та виробничому підприємству мінеральної води “Карпатська джерельна”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ