Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зоні проведення ООС привітали жінок-військовослужбовиць

Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
Фото: ООС
1/5
Як інформують у прес-центрі ООС, в районі проведення операції Об’єднаних сил привітали жінок-військовослужбовців.

Під час урочистого зібрання з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру військові привітали своїх співслужбовців-жінок, з якими пліч-о-пліч боронять Україну від російсько-окупаційних військ в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Захід провели у святково прикрашеному приміщенні Палацу культури міста Часів Яр. До участі в ньому запросили представниць прекрасної статі, які служать чи працюють у частинах і підрозділах Збройних Сил України та інших силових структур, що виконують завдання в Донецькій та Луганській областях.

На початку урочистого зібрання присутні хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих в боях на сході захисників України, серед яких, нажаль, і восьмеро військовослужбовців-жінок.

Під час заходу представники командування вручили жінкам, які служать чи працюють у військових колективах, нагороди, почесні відзнаки, цінні подарунки грамоти та подяки від Начальника Генерального штабу ЗС України та Командувача операції Об’єднаних сил.

Феєричним завершенням урочистостей став виступ концертної групи Центру військово-музичного мистецтва Сухопутних військ з міста Чернігова. Артисти подарували гостям кілька десятків чудових, запальних пісень, на які зал щоразу реагував оплесками та гучними оваціями.

Нагадаємо, що участь в бойових діях на сході країни взяли понад 15 тисяч військовослужбовців-жінок, 24 з них отримали поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ