Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

UATV відтепер доступний в Киргизькій Республіці

UATV відтепер доступний абонентам найбільшої мережі Киргизької Республіки. Про це повідомили на сайті UATV.

Телеканал іномовлення України UATV включив в ретрансляцію один з найбільших операторів цифрового телебачення Киргизької Республіки – ТзОВ “Inform Communications”.

Компанія ТзОВ “Inform Communications”, заснована в 2009 році, є флагманом серед постачальників цифрового телебачення в Киргизькій Республіці.

З моменту заснування однієї з перших в країні почала надавати послуги цифрового телебачення під брендом “Smart tv” в ефірно-кабельному форматі на території Киргизької Республіки.

У 2013 році компанія ініціювала надання послуг цифрового телебачення в ефірно-кабельному форматі під брендом “Smart tv HD” (стандарт DVB-S2). На сьогодні ТзОВ “Inform Communications” також надає послуги ТБ під брендом “NEO TV” (технологія ОТТ) з можливістю перегляду телепрограм в режимі реального часу.

Телевізійні пакети ТзОВ “Inform Communications” також ретранслюються в партнерських мережах компанії – під брендом “Bee TV” в мережі провідного стільникового оператора Киргизстану – ТОВ “Скай Мобайл” (ТМ – “Beeline”) і під брендом “Мега-Смарт” в IPTV- мережі “Мега-Лайн”.

До слова, повне відключення аналогового телемовлення і перехід на цифрове наземне телемовлення на території Киргизької Республіки відбулося 15 травня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ