Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УБОЗ зацікавився землею Брюховичів

Наступного тижня Управління з боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Львівській області має завершити перевірку в Брюховичах. Правоохоронців зацікавили так звані земельні справи. Повідомив «Гал-info» селищний голова Брюховичів Олексій Процик.
«Селищна рада скасувала кілька рішень про безпідставний продаж та виділення земельних ділянок, які було ухвалено 2006 року нашими попередниками. Проте наразі справу блокує прокуратура, яка внесла протест на рішення ради. Ми хочемо звернутися до народних депутатів з проханням посприяти у вирішенні справи. Там йдеться лише про кілька соток землі, проте це питання принципу», – сказав «Гал-info» Брюховицький голова. Він також додав, що повернути землі, рішення щодо яких було ухвалено цього року, шанс є. Куди важча ситуація щодо земель проданих у попередні роки.
Після закінчення перевірки з УБОЗу, виконком планує запросити до селища працівників КРУ, щоб вони дали лад з документацією щодо економічного стану Брюховичів та земель селища за останні два роки. Якщо ж державні ревізори не погодяться допомогти Брюховичам, влада селища звернеться до приватної аудиторської фірми.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ