Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники бойових дій з Львівщини, які мають аграрний бізнес можуть отримати фінансову підтримку

Розпочато прийом заявок на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб’єктам підприємництва серед засновників яких є учасник/учасники бойових дій.

На цей напрям з обласного бюджету скерували 5 млн гривень, повідомляють на сайті ЛОДА. 

Пільгові кредити надаються на платній та зворотній основі під 3% річних в розмірі, що не перевищує 700 тисяч гривень, терміном до 5 років з можливістю відтермінування погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди). 

Фінансова підтримка надається на покриття виробничих витрат пов’язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції, придбання основних засобів, біологічних активів (саджанці плодово-ягідних культур, поголів’я сільськогосподарських тварин) відповідно до сформованого суб’єктом підприємництва бізнес-плану.

Право на фінансову підтримку мають мікро-, малі та середні суб’єкти підприємництва – юридичні особи або фізичні особи – підприємці, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції та засновником (одним із засновників) яких є учасник бойових дій.

Як повідомляють в пресслужбі, заявку необхідно подавати до Обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі Львівської ОВА. Адреса: м. Львів, Козельницька, 15. Телефони: 0676742007, 0976174386. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ