Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УДАР не голосуватиме за призначення Соркіна головою Нацбанку

Фракція "УДАР" у парламенті не голосуватиме за призначення Ігоря Соркіна на посаду голови Національного банку України. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко в коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

"Ми, як і заявляли, не збираємося брати участі у рокіровках у владі та розділяти відповідальність за безглузді дії владної команди. В тому числі і в кадровій політиці”, - зазначив Кличко.

“Сьогодні влада налаштована на призначення "свого" голови НБУ. Уряд не хоче звітувати про свою діяльність, не представляє парламенту і громадянам програми своєї подальшої діяльності. Чому ми повинні голосувати за людей, які не несуть і не збираються нести відповідальності за те, що відбувається в країні? Про покращення ми чуємо від влади кожного дня, але чомусь не відчуваємо його.”- підкреслив лідер фракції "УДАР".

Кличко також зазначив, що Верховна Рада продовжує не виконувати своїх функцій і не працює як повинна працювати.

В "УДАРі" наполягають,що уряд невідкладно повинен, по-перше, прозвітувати в парламенті про результати своєї роботи в минулому році. І, по-друге, представити програму діяльності. Оскільки кабінет міністрів повинен нести відповідальність за усі свої дії, обіцянки і рішення,- вважають у фракції "УДАР".


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ