Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна і Польща подадуть досьє заявки на право проведення фінальної частини Євро-2012 31 травня

16 травня 2006 року в Будинку Уряду під головуванням віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка відбулося засідання робочої групи з організації роботи щодо участі України у другому етапі тендеру УЄФА на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща. У засіданні взяли участь представники уряду, Федерації футболу України та інші. Про це повідомляє офіційний сайт КМУ.
„Ми рухаємося у запланованому темпі: 11 травня уряд ухвалив план заходів щодо підготовки заявки на участь у другій стадії Євро-2012, план виконується, і вже 31 травня ми маємо презентувати нашу спільну українсько-польську заявку у Женеві”, - повідомив В’ячеслав Кириленко.
Зокрема, зі слів віце-прем’єра, під час засідання було обговорено „питання щодо виділення земельних ділянок під готелі, створення належної туристичної інфраструктури, а також створення туристично-інформаційних центрів та фан-зон у кожному місті, яке прийматиме Євро-2012, для сотень тисяч уболівальників з-за кордону”.
„Окрему увагу ми приділили ходу підготовки Законопроекту про Євро-2012 – це необхідна умова УЄФА. Думаю, вже до кінця вересня - початку жовтня парламент ухвалить щодо нього позитивне рішення”, - зазначив В’ячеслав Кириленко.
Нагадаємо,  на тендер подали заявки такі міста України, як Київ, Донецьк, Дніпропетровськ і Львів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ