Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україні не допоможе ні Америка, ні новий месія

Ідеальної влади не існує. І не варто чекати на прихід месії-президента чи сподіватись на лояльного до України керівника США. Українцям самим потрібно боротись за повну демократію та свободу для України. Про це сьогодні, 10 листопада, у Львові під час Форуму з нагоди 40-ліття Української Гельсінської Групи сказала Інна Чернявська-Набока, колишня політбранка.

«Ми звикли сварити, критикувати владу. Це нормально. Мисляча людина не може не бути в опозиції до влади, але вона (опозиція – авт.) має бути конструктивною», - зазначила Інна Чернявська-Набока.

При цьому вона уточнила, що ідеальної влади немає ніде, яку б країну не брати за приклад.

«Не варто чекати на прихід нового месії та ідеального президента, який зробить нам добре. Нам треба всім разом працювати і не розраховувати на владу, Європу, нового чи старого президента Америки», - заявила вона.

Разом з тим Інна Чернявська-Набока пояснила, що боротьба, яку свого  часу вели, зокрема і члени Української Гельсінської Групи, триває.

«Ми досягли багато, але ми нічого не закінчили. Боротьба триває. То ж зичу нам наснаги у боротьбі і остаточної перемоги», - відмітила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ