Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україні підтвердили формат "Веймарський трикутник плюс Україна"

Сьогодні, 25 лютого, міністр закордонних справ України Петро Порошенко прийняв Державного міністра Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Вернера Хойера, який очолює делегацію Федеративної Республіки Німеччина на церемонії інавгурації Президента України. Повідомила прес-служба МЗС.

 

Особлива увага під час бесіди була присвячена двосторонньому співробітництву у контексті європейської інтеграції України. П.Порошенко, зокрема,  відзначив конструктивну позицію ФРН стосовно реалізації євроінтеграційних прагнень нашої держави.

 

В.Хойер підтвердив запрошення німецької сторони П.Порошенку взяти участь у міністерській зустрічі у форматі Веймарський трикутник плюс Україна, проведення якої планується у Бонні наприкінці квітня ц.р. При цьому було наголошено, що зустріч Міністра закордонних справ України з його німецьким, французьким та польським колегами надасть додану вартість поглибленню співробітництва на Європейському континенті.

 

У ході зустрічі П.Порошенко та В.Хойер обговорили ряд міжнародних питань, зокрема бачення місця України у новій архітектури європейської безпеки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ