Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські та бельгійські військові проводять рекогносцировку Яворівського полігону

15-22 червня у рамках спільних українсько-бельгійських навчань, що відбудуться у 2007 році, військові двох країн проводять рекогносцировку Яворівського загально-військового полігону Західного оперативного командування ЗСУ – повідомив начальник прес-центру ЗОК Олександр Поронюк.

Бельгійську делегацію у складі 11 чоловік очолив начальник управління бойової підготовки та планування операцій Генерального штабу Збройних Сил Королівства полковник Де Кок Ромаун. Старший від ЗОК – полковник Олексій Железник. Українські військові надали інформацію щодо можливостей військового стрільбища, ознайомили з навчально-матеріальною базою полігону, тактичним полем Центру миротворчості та безпеки, казармено-житловим фондом, їдальнями навчального Центру, а також обговорили фінансове забезпечення навчання, можливість залучення військових та сценарій навчань. З метою вирішення питань пересування транспорту та військовослужбовців під час проведення навчання планується зустріч бельгійців з представниками МВС тв Військової служби правопорядку.
Іноземні медичні фахівці відвідають медичні заклади, що знаходяться поряд з полігоном, ознайомляться з можливостями використання 1120 військового госпіталя та отримають інформацію щодо медичного забезпечення своїх військових.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ