Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Український інститут нацпам'яті підготував брошуру «Україна 1932-1933. Геноцид голодом»

Український інститут національної пам’яті підготував до 85-тих роковин Голодомору інформаційну брошуру «Україна 1932-1933. Геноцид голодом».

Видання знайомить читачів із історією Голодомору 1932-1933 років, яку мають знати не лише в Україні, а й у всьому світі, та пояснює, чому Голодомор є геноцидом і чому таким його має визнати світове співтовариство.

Брошура апелює до українців і світової спільноти, змушуючи замислитися про причини і наслідки трагедії українського народу, спричиненої тоталітарним більшовицьким режимом.

Завантажити брошуру українською, англійською, іспанською, французькою та німецькою мовами у якості для перегляду або друку можна за посиланням:

Українською

In English

En Español

En Français

Auf Deutsch

Щоб безоплатно отримати інформаційні брошури у друкованому вигляді для шкіл, музеїв, закладів вищої освіти, військових частин тощо, потрібно виконати кілька простих кроків.

Над виданням працювали Український інститут національної пам’яті, Національний музей «Меморіал жертв Голодомору», Міністерство закордонних справ України та Міністерство інформаційної політики України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ