Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Український саночник Мандзій злетів із санок

10 лютого відбулися перші два заїзди в санному спорті на Олімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані. У них взяли участь українські саночники Антон Дукач й Андрій Мандзій, повідомляють на сайті Олімпіади.

У першому заїзді українці показали не дуже добрі результати – Дукач із відставанням у 1,236 секунди від лідера, німця Фелікса Лоха, прийшов до фінішу 27-м.

Мандзій неправильно увійшов у поворот, через що злетів із санок, але у якийсь спосіб повернувся й доїхав спробу. У підсумку він програв лідеру 15,283 секунди й посів останнє, 40-ве місце.

Другий заїзд Дукач провів краще, показавши 21-й результат, завдяки чому піднявся на загальне 26-те місце після двох спроб.

Мандзій у другій спробі посів 25-те місце, але все одно перебуває на останній сходинці після двох спроб.

11 лютого відбудуться третій і четвертий заїзди, за підсумками яких буде розіграно медалі в цій дисципліні. Старт – о 13.00 за Києвом.

9 лютого в південнокорейському Пхьончхані відбулася церемонія відкриття зимової Олімпіади. Ігри триватимуть до 25 лютого. Загалом від України на Олімпіаді виступить 33 спортсмени в дев'ятьох із 15 видів спорту. Український прапор під час церемонії несла капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна.

gordonua.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ