Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Упродовж року на Львівщині планують спорудити 18 спортивних майданчиків

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, упродовж 2020 року на Львівщині планують спорудити 18 спортивних майданчиків, з них 13 зі штучним та 5 з наливним покриттям.
У Городку відкрили спортивний майданчик

Ці майданчики спорудять у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року. Відповідне розпорядження №247/0/5-20 у п’ятницю, 10 квітня, підписав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Відтак, на Бущині з’явиться майданчик із штучним покриттям у селищі міського типу Олесько на вулиці Шевченка.

Аналогічний майданчик спорудять у селі Градівка на вулиці Підзамок. Майданчик із наливним покриттям з’явиться у містечку Рава-Руська Жовківського району на вулиці Грушевського.

Цьогоріч побудують майданчики і в селах Ремезівці Золочівського району, Банюнині Кам’янко-Бузького району та у селі Гірське Миколаївського району. Усі три майданчики зі штучним покриттям.

У Пустомитах у 2020 році наливний майданчик з’явиться на вулиці Д. Дяченко. На Самбірщині майданчик спорудять у селі Стрілковичі на вулиці Самбірській, а на Старосамбірщині у селі Страшевичі. Обидва - із штучним покриттям.

На Стрийщині майданчик спорудять у селі Підгірці на вулиці Парковій. На Турківщині новий майданчик з’явиться у селищі міського типу Бориня на вулиці Івана Франка. На Яворівщині цьогоріч з’являться одразу два майданчики - у смт Шкло на вулиці Шевченка та у селі Карачинів. Ще один майданчик спорудять у місті Дрогобич на вулиці Сахарова. Усі - зі штучним покриттям.

Ще чотири майданчики з’являться на території об'єднаних територіальних громад. Зокрема, у Судовій Вишні - наливний майданчик на вулиці Гончара. Такий же майданчик з’явиться у селі Шегині на вулиці Дружби та у місті Радехів на вулиці Сонячній. У селі Чуква на Самбірщині на вулиці Шкільний спорудять майданчик зі штучним покриттям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ