Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд визнав спроможними ще 179 ОТГ

Уряд визнав спроможними громади, в яких перші вибори відбулися 29 жовтня 2017 р., а також громади, утворені навколо населених пунктів, що визначені перспективними планами формування територій громад областей, як адміністративні центри ОТГ. Про це на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Про це повідомила прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.

«Відтепер ці громади можуть повноцінно здійснювати свої самоврядні повноваження! А також це можливість добровільного приєднання до цих ОТГ. Вперед!», — наголосив Геннадій Зубко.

Зокрема, спроможними визнано: у Дніпропетровській обл. – 19, Волинській обл. – 16, Черкаській обл. – 14, у Житомирській та Чернігівській обл. – по 13, Одеській обл. – 12, Вінницькій обл. – 11, Полтавській обл. – 10, Сумській обл. – 9, у Івано-Франківській та Херсонській обл. – по 8, у Запорізькій та Харківській обл. – по 7, у Кіровоградській, Львівській та Чернігівській обл. – по 6, Рівненській обл. – 5, у Луганській та Хмельницькій обл. – по 3, Київській обл. – 2 та Донецькій обл. – 1 громада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ