Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Урядовий кур'єр" опублікував список окупованих міст і сіл Донбасу

У газеті "Урядовий кур'єр" опублікований перелік населених пунктів Донецької та Луганської областей, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів №1276 про внесення змін в розпорядження №1085 "Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення" опубліковано в урядовій газеті у п'ятницю.

У переліку - 134 населені пункти Донецької області, серед яких 13 міст обласного значення (Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата) та 121 село та селище міського типу.

На Луганщині тимчасово не підконтрольні Києву 27 населених пунктів, серед яких 11 міст (Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердовськ, Стаханов) та 16 сіл та селищ міського типу.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ