Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УСБУ у Львівській області затримали контрабандистів, що намагались вивезти за кордон 600 тисяч доларів США

20 березня Управлінням СБУ у Львівській області перераховано до Державного бюджету України більше трьох мільйонів гривень валютних коштів, вилучених у чотирьох контрабандистів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі УСБУ у Львівській області.
Вироком Яворівського та Жовківського районних судів Львівської області, оголошених у першому півріччі 2007 року, визнано винними у скоєнні злочинів трьох мешканців Львівщини та громадянина Республіки Польща, які намагались незаконно перемістити через українсько-польський кордон близько 600 тис. дол. США.
У результаті вжитих заходів у пункті пропуску “Краковець” Яворівської митниці співробітниками Управління СБУ у Львівській області спільно з митниками у липні 2006р. було затримано трьох жителів Стрийського району Львівщини під час спроби вивезення з України більше 216 тис. доларів США. Прямуючи в Республіку Польща автомобілем марки “Фольксваген Туарег”, зазначені громадяни сховали валюту в особистих речах.
Також, у грудні 2006 р. в районі Рава-Руської митниці правоохоронцями був затриманий громадянин республіки Польща, який, прямуючи в Україну, незаконно ввіз валюту на суму 380 тис. доларів США. Чотири поліетиленових пакети з грошима він приховав у сховку, який обладнав у шині запасного колеса автомобіля “Ауді A6”.
Після розслідування слідчим відділом Управління СБУ у Львівській області вказаних злочинів, суди визнали контрабандистів винними у незаконному переміщенні через митний кордон України валютних коштів, які 20 березня п.р., після розгляду апеляцій та процедур здійснених виконавчою службою, Управлінням СБУ у Львівській області перераховані у державний бюджет України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ