Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УСДП вийшла з КОДу - Королевська

Функціонерам «Батьківщини» набагато легше боротися всередині фракції БЮТ, ніж з чинним режимом. Про це на брифінгу заявила Наталія Королевська, лідер УСДП, народний депутат України, коментуючи сьогоднішнє рішення фракції про її виключення. Про це повідомила прес-служба партії.

«Я прекрасно розумію, що керівництву фракції Блоку Юлії Тимошенко, партійним функціонерам набагато легше боротися зі мною, зі своїми колегами, ніж боротися з режимом Януковича. Нам не по дорозі з тими людьми, які узурпували сьогодні фракцію, з тими людьми, які намагалися взяти під повний контроль БЮТ, з людьми, які хочуть мати монопольне право говорити від імені опозиції», – підкреслила вона.

Наталія Королевська також повідомила, що сьогодні було проведено екстрене засідання політради УСДП, на якому було ухвалено рішення про вихід партії з Комітету опору диктатурі (КОД). «Наступного тижня ми проведемо з'їзд УСДП, де чітко буде визначено формат участі партії в парламентських виборах 2012 року», – зазначила народний депутат.

«Я хочу заявити всім, що моя особиста позиція залишається незмінною. Моя головна мета – зробити все, щоб Юлія Тимошенко була на волі. Ми зробимо все від нас залежне, але доб'ємося звільнення лідера української опозиції. Політична завдання партії залишається незмінною – ми перебуваємо в опозиції до чинного режиму – режиму Януковича. Ми – партія, яка зробить все, щоб привести нових лідерів в політику і показати нову якість політики. Ми зробимо все, щоб нова економіка з новими лідерам була реалізована в нашій країні. Ми зробимо все, щоб поліпшити якість життя людей та Україна йшла вперед», – наголосила лідер УСДП.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо не голосування за включення до порядку денного парламенту проектів постанов про заходи щодо реалізації рекомендацій та вимог ПАРЄ, Наталія Королевська нагадала, що її картка була вкрадена та вона написала відповідну заяву до Секретаріату парламенту щодо дубліката депутатської картки. «Я написала офіційну заяву та зареєструвала її в Секретаріаті голови Верховної Ради, щоб зарахували мій голос за внесення до порядку денного проектів постанов про заходи щодо реалізації рекомендацій та вимог ПАРЄ», – зазначила депутат.

Коментуючи офіційні причини виключення з фракції, лідер УСДП наголосила: «Не можна порушити те, чого немає. Немає дисципліни – немає систематичних порушень».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ