Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ужгородська гандбольна команда “Карпати” знала про сильну «Галичанку» - Борис Петровський

«Ми не очікували, що різниця в рахунку буде такою великою, хоча знали, що маємо справу із сильною командою, у якої є лава запасних і можливість постійної ротації гравців – сказав прес-службі «Галичанки» тренер “Карпати УжНУ” Борис Петровський. Ми весь час грали фактично однією сімкою. У нас гірша селекція, слабші за рівнем майстерності гравці».

За його словами, в другому матчі до команди все ж приєднається Гончарова. Вона мала проблеми із документами і не могла в’їхати на Україну. Як відзначив Борис Петровський, ужгородська команда болюче сприйняла зміну тренера. Віктору Рябиху, який починав сезон в якості головного тренера “Карпат”, запропонували кращий контракт в клубі “Звєзда” (Звєнігород). Це одна з найбагатших команд на сьогодні в Росії. Гравці звикають до одного напрямку роботи, потім раптово доводиться перелаштовуватися на інший. Коли буде стабільність, тоді буде нормальна гра.
Вчора, 22 грудня, “ЛНУ Галичанка” виграла перший матч від “Карпат УжНУ” з рахунком 31:21 (14:9), що проходить у межах другого туру другого етапу національного чемпіонату серед жіночих команд суперліги у палаці спорту  “Будівельник”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ