Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Ботанічному саду ЛНУ ім.Івана Франка запровадили безконтактну оплату квитків

Mastercard і ПриватБанк запустили безконтактну оплату квитків до Ботанічного саду Львівського університету імені Івана Франка.
Фото - Фейсбук Ботанічний сад ЛНУ ім.І.Франка

Mastercard та ПриватБанк за ініціативи Ботанічного саду Львівського національного університету імені Івана Франка запускають безконтактну оплату вхідних квитків до Ботанічного саду. Відтепер львів’яни та гості міста зможуть оплачувати вхід до саду безконтактно — фізичною карткою чи оцифрованою в гаджеті з NFC — на спеціально обладнаному жовтому турнікеті.

Для оплати достатньо обрати тип квитка на жовтому турнікеті на вході та піднести безконтактну картку або платіжний пристрій з NFC до термінала. Щоб здійснити оплату квитка для учнів та студентів, необхідно натиснути на турнікеті кнопку у відповідній зоні, і після цього піднести картку або платіжний пристрій до термінала. Будь-які додаткові комісії при оплаті вхідного квитка безготівково — відсутні. 

Вхід у Ботанічний сад Львівського університету імені Івана Франка, який обладнаний турнікетом для безконтактної оплати, розташований по вул. Черемшини, 44.

Дні відвідування: вівторок, середа, четвер, неділя з 10.00 по 18.00.

Вартість вхідного квитка для дорослого з відвідуванням оранжереї становить 120 грн, без відвідування оранжереї — 90 грн. Для учнів та студентів вартість квитка становитиме 90 грн та 50 грн відповідно. Право на безоплатне відвідування саду, за наявності відповідного посвідчення, мають військовослужбовці ЗСУ, учасники бойових дій, учасники АТО; діти дошкільного віку, діти-сироти та діти, які позбавлені батьківської опіки; люди з інвалідністю І та ІІ груп.

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка заснований у 1852 році та є одним із найстаріших садів в Україні та у Східній Європі. Територія Саду на вул. Черемшини, 44 сягає понад 16 гектарів, включно з оранжерейним комплексом, де розмістилася розмаїта колекція рослин з усього світу – понад 5 тис. видів та сортів. Локація відновила доступ для відвідувачів з травня цього року, тож містяни та гості Львова можуть насолодитися прогулянкою в саду, сплачуючи вхідний квиток безконтактно та уникаючи при цьому черг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ