Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Донецьку ненавидять Захарченка і мріють про повернення

В окупованому Донецьку ширяться чутки про повернення українських банків і торговельних мереж, а ставлення до ватажка "днр" Олександра Захарченка погіршилося, повідомляє Апостроф в репортажі з міста.

- Чутки про повернення в Донецьк українських банків, торговельних мереж, топ-менеджерів і якихось офіційних осіб ходять з гучним тупотом і набирають обертів щодня. Явного підтвердження чуток немає, але віра в них міцніє.

На цьому тлі вже і главу бойовиків Олександра Захарченка дедалі рідше називають "батьком", і все частіше, проводжаючи поглядом дорогі автомобілі, перехожі з досадою вимовляють щось середнє між "щоб ви провалилися!" і "знову "мажори" ганяють! Під дружні крики прихильників сепаратистів "Нас злили!" їхні опоненти роблять обережні заяви про те, що через півроку, як кажуть, або ішак, або емір. Може, Донбас і в Україну повернеться", — повідомляє видання.

Нагадаємо, вчора бандит Олександ Захарченко переніс "вибори" на квітень, а в Донецьк прибула група пропагандистів російського телебачення для організації і трансляції провокаційних обстрілів.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ