Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В готелях Львова говорили про заборону використання російськомовного продукту

Для готельєрів Львівщини провели роз’яснювальну роботу щодо заборони використання російськомовного культурного продукту. Про це повідомили в департаменті комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА.

Вчора, 13 липня, на території Галицького району міста Львова провели роз’яснювальну роботу серед адміністративного персоналу та працівників готелів. Рейд відбувся за участі представників Міжвідомчої робочої групи при Львівській ОВА разом із громадськими активістами та представниками поліції.

Співробітники готелів отримали інформаційні флаєри та наліпки.

«Все російське вбиває! Війна з росією триває вже багато років не лише на фронті, але й у культурному та інформаційному просторі. І ми вкотре наголошуємо на це підприємцям Львівщини. Також закликаємо підприємців нагадувати своїм працівникам про дію мораторію, не порушувати закони та не піддаватись впливу і не йти на поступки клієнтам, які спілкуються мовою окупанта. Такі роз’яснювальні рейди проведемо у різних районах області», - пояснив директор департаменту Юрій Горун.

Нагадаємо, з 2018 року на території Львівщини діє Мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ