Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В межах «Ліги Нескорених» для ветеранів провели тренування з трьох видів спорту

Захід відбувся 11 червня на базі олімпійської підготовки ФСТ «Динамо». Учасників ознайомили з історією та технікою видів спорту, а далі кожен мав змогу спробувати себе в обраній активності. Так, ветеранів навчали боксу, стрільбі з лука та кульовій стрільбі. Про це повідомили у Львівській ОВА.
Фото: Ліга Нескорених
Фото: Ліга Нескорених
Фото: Ліга Нескорених

Це лише одне із циклу тренувань, яке провели в межах проєкту спортивних можливостей для військових та ветеранів «Ліга Нескорених», спільно зі спортивними школами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»: КДЮСШ «Атлет», КДЮСШ імені Дмитра Сидорука та СДЮШОР з гірськолижного спорту. Загалом вже організували вісім інклюзивних спортивних заходів з вільної боротьби, стрільби з лука, кульової стрільби, важкої атлетики та боксу, до яких залучили 17 тренерів та понад 50 військових ветеранів.

У заняттях взяли участь військові та ветерани, які проходять реабілітацію у Nextstep Ukraine, Unbroken Ukraine, Superhumans Сenter, БФ Roxy, Центрі комплексної реабілітації «Галичина», Львівському абілітаційному центрі та 80 окремій десантно-штурмовій бригаді.

«Формат комплексних спільних тренувань є дуже цікавим для учасників, адже дозволяє на одній локації спробувати себе відразу в кількох видах спорту та залучити велику кількість осіб. Такий об’єднаний захід в межах “Ліги Нескорених” ми провели вперше, і нашим військовим ветеранам він сподобався. Організовуватимемо такі заходи й надалі», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ