Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Новому Роздолі готуються до опалювального сезону

Працівники Новороздільської ТЕЦ почали підготовчі роботи до теплоізоляції трубопроводу ДУ-600. Про це повідомили в "Нафтогаз тепло".
Фото: Нафтогаз тепло

Це повітряна магістраль якою теплоносій подається із теплоелектроцентралі усім споживачам Нового Роздолу та у зворотньому напрямку. Понад 5 років на трубах відсутнє теплоізоляційне покриття, що провокує  значні втрати тепла та розхід газу для нагрівання теплоносія. 

«До теплоізоляції трубопроводу ми залучили фахівців підприємства «Укргазбуд» АТ «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз України». Вони утеплять тепломережу загальна довжина якої 5,4 кілометри. Я переконаний, що опалювальний сезон ми розпочнемо із утепленим трубопроводом. А це означає, що теплоносій не буде обігрівати вулицю.  Теплоізоляцією зекономимо не одну тисячу кубометрів газу, а наші споживачі вчасно отримають якісні послуги»,- розповів Григорій Гриців, директор Новороздільської ТЕЦ.

Фахівці Новороздільської ТЕЦ вже розчистили 1,5 кілометри теплотраси та підготували тепломережу до покриття мінватою, товщиною 100 мм. Після цього ізоляційний матеріал захистять спеціальним покриттям. Енергетики переконані, що таких заходів достатньо, аби зменшити тепловтрати та знизити собівартість виробництва тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ