Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В області створять 435 нових робочих місць: зведення за добу від ЛОВА

Начальник Львівської військової адміністрації Максим Козицький опублікував короткий дайджест головних подій за минулу добу, 6 листопада.

Фото: Depositphotos

– Сирени не сповіщали про повітряну тривогу. В нашій області доба минула спокійно. 

– Станом на цю годину у Львівській області графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії не запровадили. Розпорядження про введення графіків відключень може надійти від НЕК «Укренерго» до «Львівобленерго» у будь-який час – щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій. Про все поінформуємо.

– Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 131 людина.

– Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 545 осіб. 

– На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 588 людей. На в‘їзд – 19 тисяч 683 українців.

– Поліція області опрацювала 1063 звернення щодо підозрілих людей та об’єктів.

– У межах програми «єРобота»завершили черговий розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники. Львівщина увійшла до п’ятірки областей-лідерів. Програма стартувала цьогоріч у липні. Загалом Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 191 претенденту зі Львівщини. В області створять 435 нових робочих місць – відповідно до бізнес-планів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ