Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Одесі Тягнибок виведе своїх прихильників на марш проти нелегальної міграції

2 грудня в Одесі обласна організація ВО «Свобода» у межах всеукраїнської кампанії проведе Марш проти нелегальної міграції – «Зупинимо міграцію – захистимо український життєвий простір», повідомила прес-служба ООО ВО «Свобода».

Марш розпочнеться о 15.00 біля пам’ятника Івану Франку і пройде центральними вулицями міста. Завершиться мітингом біля пам’ятнику Тарасу Шевченку.

Одеська обласна організація ВО «Свобода»:

- звернеться до депутатів Одеської міської та обласної рад з пропозицією до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України підтримати вимоги ВО «Свобода»:

1. Скасувати Угоду між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб (Угоду ратифіковано Законом № 116-VI ( 116-17 ) від 15.01.2008).

2. Ухвалити новий Закон про громадянство, яким унеможливити практику подвійного громадянства.

3. Посилити охорону східного кордону України, перекрити усі канали потрапляння нелегалів на територію України.

- вимагатиме від Одеської міської та обласної рад не допустити відкриття центру для утримання нелегальних мігрантів;

- вимагатиме від правоохоронних органів посилити контроль за дотриманням візового та паспортного режиму, наданням посвідок про постійне проживання іноземців в Україні, і тим самим не допустити напливу нелегалів у місто.

Довідка.

За інформацією ООО ВО «Свобода», місяць тому представник МВС України Віталій Бондаренко повідомив, що в Одеському регіоні на базі військового містечка передбачається створити центр утримання нелегальних мігрантів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ