Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В офісі нардепа Дубневича орудує спецпідрозділ «Альфа»

Сьогодні (18 січня) близько 11 години в офіс громадської приймальні народного депутата України Ярослава Дубневича увірвалися представники спецпідрозділу «Альфа» на чолі з представником київського управління СБУ. Про це сьогодні, 18 січня, на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» повідомив народний депутат Ярослав Дубневич.

«Сьогодні близько 11 години в офіс моєї громадської приймальні народного депутата України увірвалися представники спецпідрозділу «Альфа» на чолі з представником київського управління СБУ Романом Вінтоненком.

Вони заблокували вхід на поверх, де знаходиться приймальня, і упродовж кількох годин не випускають нікого з присутніх. У цей час ми з помічниками саме у цьому приміщенні розбирали пошту і готували депутатські звернення. На наші запевнення, що підприємство, яке вони шукають, давно знаходиться за іншою адресою і має інших власників і на пред’явлені документи, що це засвідчують це, вони ніяк не відреагували.

Зрозуміло, що такі дії я в першу чергу кваліфікую як тиск на мене, як народного депутата України за виявлену політичну позицію, в тому числі і вступ до лав опозиційної партії «УДАР». Методи служителів режиму, проявлені у формі силового захоплення, в день коли християни готуються до Святої Вечері, відбуваються за кращими зразками 37 років.

ПС. Пишу зараз, бо лише отримав доступ до Інтернету. Далі інформуватиму», - написав Ярослав Дубневич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ