Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

В окупованому Донецьку через соцмережі шукають бензин

В окупованому Донецьку другий тиждень тривають серйозні перебої з бензином, на автозаправках при постачаннях палива утворюються великі черги, - Укрінформ.

Про це в соцмережах повідомляють обурені жителі Донецька, орієнтуючи один одного щодо адрес заправних станцій, де у продажу з'являється бензин.

Зокрема, в групі "Взаємовиручка в Донецьку" в Facebook користувачі 4 червня пишуть: "Привіт, підкажіть, де сьогодні бензин очікується?"; "Будь ласка, підкажіть, допоможіть! Де є бензин"?; "Ау! Хто знає, де в місті є бензин?", "Вже другий тиждень цей кошмар з бензином!".

У коментарях до таких постів люди пишуть адреси заправок: "Зараз є на заправці на розвилці Маріупольській. Черга машин 60"; "З'явився бензин на просп. Полеглих комунарів, але машин дуже багато".

Жителі Донецька також іронізують з приводу того, що скоро в "республіці" потрібно буде з'ясовувати: "Де продається Московська ковбаса? Де дістати майонез? Як зайняти чергу на стінку? Коли на прилавки викинуть кришталь? Де купити джинси? Де дістати "Стрілу" і "Метеорит"?)))".

Укрінформ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ