Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

В окупованому Криму майже 20 годин тривають пошуки сина політв’язня Руслана Сулейманова

В окупованому Криму майже 20 годин тривають пошуки 3-річного Муси Сулейманова — сина кримськотатарського політв’язня Руслана Сулейманова, який зник ввечері 24 липня. Пошук триває з 18-ї години учорашнього дня.

Як повідомила адвокат Ліля Гемеджі, наразі родичі та друзі родини Сулейманових не виключають версії викрадення з метою політичного тиску на батька зниклої дитини — кримськотатарського політв’язня Руслана Сулейманова. Про це повідомив телеканал АТР.

«Розглядається кілька версій зникнення. Родина не виключає версії викрадення», — зазначила адвокат.

За останніми даними «Кримської солідарності», нині усіх небайдужих мешканців Криму закликають долучитися до пошуків дитини.

«Нам дуже потрібен людський ресурс, при собі треба мати зручне взуття та, якщо пошуки триватимуть до ночі, треба вдягтися тепло і взяти із собою ліхтарі.

Ті, хто не може приїхати, візьміть фото зі сторінки «Кримської солідарності» та, будь ласка, розповсюдьте її у своїх селищах та містах, у соцмережах. Зараз будь-яка допомога — важлива», — сказав активіст «Кримської солідарності», який веде пряму трансляцію з місця пошуків дитини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ