Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В ПР кажуть, що "Супутник" Тягнибока - чисто передвиборчий лозунг

В Олега Тягнибока є шанс подолати 5% бар'єр на парламентських виборах лише в одному випадку - якщо він мобілізує повністю націоналістичний електорат в трьох областях: Львівській, Івано-Франківській і Тернопільській.

Таку думку в коментарі УНН висловив народний депутат України від фракції ПР Михайло Чечетов.

"І якщо він повністю звідти залізною мітлою вимете БЮТ і "Фронт змін" і зробить так, щоб електорат підтримав його ідеї, то тоді він може пройти в парламент. Тобто шанс у нього є в чесній та конкурентній боротьбі перейти 5% бар'єр і створити нормальну фракцію", - сказав він.

М.Чечетов також зауважив, що ніхто з влади не намагається грати з О.Тягнибоком "міченими картами".

"Міченими картами з Тягнибоком у владі ніхто не намагається грати, але колода карт в його руках. Якщо він правильно роздасть цю колоду карт і вірно зіграє: і свій удар спрямує по БЮТ і по Яценюку, то і по мажоритарці, і по партійним спискам, він успішно подолає 5% бар'єр", - додав він.

На уточнююче запитання, як він може прокоментувати заяву О.Тягнибока про те, що влада розпочала проти непідконтрольного їй бізнесу спецоперацію під назвою "Супутник", співрозмовник агентства відповів: "Це чисто передвиборчий лозунг, висунутий Тягнибоком для того, щоб створити інформаційний привід. З іншого боку – ображених у нас завжди люблять, в якійсь мірі симпатизують. Можливо, щоб підтягнути національний електорат особливо в західних регіонах до себе тощо. Я хочу сказати відверто, що, безумовно, це дурниці і ми нічого робити не будемо. Навіть приводу для таких заяв немає".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ