Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Сокалі відкриють «Барвінок»

29 квітня 2006 року у м. Сокаль Львівської області, за адресою вул. Героїв УПА, 64 “Торгова Компанія «Інтермаркет» відкриває новий  магазин самообслуговування “Барвінок”. “Барвінок” у м. Сокаль став 18 торговим підрозділом соціально орієнтованої мережі. Приваблюватиме він  покупців вигідним місцем розташування, якістю обслуговування, необхідним для щоденних покупок асортиментом товарів, понад 95 % яких є виробами вітчизняних товаровиробників. Про це повідомила піар-менеджер ТК „Інтермаркет” Оксана Гальчинська.
З відкриттям магазину у м. Сокаль стартує акція, учасники якої зможуть виграти телевізор „Kubera” та інші додаткові призи, а також – ще кілька акцій, за якими покупці зможуть вигідно придбати певні товари.
ТзОВ “Торгова Компанія “Інтермаркет” – один з найпотужніших операторів гуртової та роздрібної торгівлі в Україні (25 об’єктів торгівлі, понад дві тисячі робочих місць). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен», мережа дисконтних магазинів «Барвінок», магазини самообслуговування «Інтермаркет», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр, площею 10000 кв.м. На сьогоднішній день продовжується розширення торговельних мереж «Арсен» та «Барвінок».  У травні 2006 року Компанією буде відкрито  найбільший торговий центр  Західної України «Арсен»  у м.  Івано-Франківськ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ