Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Тернополі під час зустрічі загиблого воїна вигнали губернатора

У Тернополі зустріч загиблого Героя АТО Юрія Горайського почалася зі скандалу. Дружина воїна прогнала голову Тернопільської ОДА Степана Барну та голову Збаразької РДА Анатолія Качку з місця події – повідомив сайт "Тернополяни".

З самого ранку майже сотня містян зібралися на збаразькому кільці, аби зустріти тіло екс-голови Збаразької РДА Юрія Горайського, що загинув 4 березня 2016 року під час бою в зоні проведення АТО. Чоловік служив за контрактом регулювальником військової частини В2492.

У літку минулого року попри протести Самооборони та громадськості Збражчини Юрія Горайського звільнили з посади голови РДА. "За 11 місяців ми з командою однодумців зробили багато. Працював би і далі, якби не треба було звільнити місце друзям Барни. Ці люди навіть не поцікавились, яка ситуація в районі, які проблеми, що зроблено і, що ще планується ще зробити," - казав тоді нині загиблий Юрій Горайський.

Коли колона наблизилася до збаразького кільця, першою вийшла дружина пана Юрія. Жінка розшукала в натовпі губернатора Тернопільської ОДА Степана Барну і нагадала йому як він звільнив з роботи її чоловіка, аби влаштувати на посаду Збаразької РДА свого давнього друга Анатолія Качку.

Дружина Горайського у різкій формі нагадала Качці як він одному зі своїх інтерв'ю пропонував відправити вже тепер загиблого бійця на психіатричну експертизу.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ