Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні не може існувати формулювання – звільнений з роботи за певні успіхи – Микола Горинь

„Весь депутатський корпус і керівництво Львівської обласної ради висловлює подяку генерал-лейтенанту міліції Віталію Максимову за ту співпрацю, яка була доволі непростою. Діалог між нами був часом гострий, однак завжди був відкритим і чесним. Ми завжди дотримувались правил поведінки, тому від цього виграла справа”, -- про це вчора, 24 січня, під час представлення нового начальника УМВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка повідомив заступник голови ЛОР Микола Горинь.
Водночас він висловив сподівання, що „діяльність нового керівника обласного УМВСУ Михайла Цимбалюка буде успішною і довготривалою. Оскільки в нашому суспільстві існують доволі дивні формулювання: звільнений з роботи за певні успіхи у роботі, дещо зробив, однак пішов на інше місце роботи”.
„Якщо начальник міліції в середньому працює півтора року, серйозних успіхів досягнути практично не можливо”, – зазначив Микола Горинь.
На думку заступника голови ЛОР, „та вся чехарда з керівництвом міліцейських органів призводить до дисбалансу, втрати певним чином частки професіоналізму. Оскільки хочемо ми чи ні, однак люди приходять різні, зі своїми характерами, поглядами на справу і частина колективу змушена, в деякій мірі, себе ламати на шкоду своїм професійним обов‘язкам”.
„Ми дуже серйозно будемо ставитись до тих змін, які проводитимуться у Львівському міліцейському корпусі, оскільки ми спільно несемо відповідальність за ситуацію у Львівській області, зокрема, і за криміногенну”, – наголосив Микола Горинь.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ