Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні загроза дефіциту бланків паспортів

Єдиний в Україні виробник бланків паспортів, консорцыум ЄДАПС звинуватив першого віце-прем'єр-міністр України Олександра Турчинова, заступника міністра Кабінету Міністрів Сергій Чеботаря та низку інших посадовців у тому, що вони начебто "розкрадають гроші з державного бюджету".При цьому уряд має борг перед консорціумом «ЄДАПС», отож, це підприємство змушене зупинити роботу, – повідомила прес-служба консорціуму.

 

Мовляв, з громадян України при оформленні паспортних документів додатково стягуються незаконні платежі через різні структури-присоски, що функціонують як у вигляді так званих державних підприємств, так і у вигляді суто приватних фірм-клонів. І оболрот тут сягає  640 млн грн на рік. При цьому в уряду Тимошенко - Турчинова нема грошей  для розрахунку з вітчизняними виробниками бланків документів та інформаційних систем.

 

Консорціум «ЄДАПС» стверджує, що через ЗМІ неодноразово звертав увагу громадськості та правоохоронних органів на антидержавну діяльність Олександра Турчинова і його команди. Однак, ні з боку Генеральної прокуратури, ні з боку Міністерства внутрішніх справ, ні з боку інших органів державної влади, не надійшло жодної реакції.

 

Щоб не поламати людям плани на новорічні та різдвяні свята, консорціум у грудні 2009 р., не отримуючи жодної копійки від держави, за власні гроші відвантажував на адресу МВС та інших держвідомств відповідні бланки документів, захисні елементи до них, виробляв обслуговування автоматизованих систем державного документообігу, – повідомила прес-служба. "Не маючи більше можливості фінансувати корупційне уряд, Консорціум «ЄДАПС» змушений повідомити громадськість про те, що зупиняє свою роботу".

 

Колектив Консорціуму «ЄДАПС» запевняє, що миттєво повернеться до виконання всіх державних контрактів, як тільки Державне казначейство України виконає свої зобов'язання. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ