Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні завершилось проведення ЗНО

23 червня оголошенням результатів зовнішнього незалежного оцінювання завершено проведення основної сесії тестування в 2017 році, - Освіта.UA.

Усього було проведено тестування з 12 навчальних предметів. Усі результати тестування розміщені на інформаційних сторінках учасників.

Учасники тестування мають можливість завантажити зі своєї інформаційної сторінки скан-копії бланків відповідей, які вони заповнювали під час роботи над завданнями тестів.

Ті учасники зовнішнього оцінювання, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів використовуватимуть отримані результати під час проведення вступної кампанії. Абітурієнти можуть роздрукувати інформаційну картку з результатами тестування.

Також Українським центром оцінювання якості освіти центру оприлюднено таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівня навчальних досягнень за шкалою 1–12 балів з усіх тестових предметів.

Школи вже отримали відомості державної підсумкової атестації та можуть видавати своїм випускникам атестати про здобуття загальної середньої освіти.

Ті учасники, які з об'єктивних причин не мали можливості взяти участь у основній сесії ЗНО, зможуть пройти тестування в ході додаткової сесії, яка відбудеться з 3 до 12 липня.

Вступна кампанія 2017 року розпочнеться 12 липня. Із цього дня вищі навчальні заклади розпочнуть прийом від абітурієнтів документів для вступу в електронній та паперовій формі.

Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження додатків до документів про повну загальну середню освіту розпочнеться 29 червня.

Освіта.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ