Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В України знову забирають Євро

Президент УЄФА Мішель Платіні не виключає, що Україна може бути позбавлена Євро-2012. Таку інформацію дає провідне спортивне видання Франції L'Equipe, пише sport.segodnya.ua, - повідомила "Українська правда".
"Нам потрібно ухвалити рішення наприкінці року. До цього час був, зараз його вже немає, - цитує президента УЄФА L'Equipe. - Якщо не буде України, нам потрібно знайти ще два стадіони".

"Можливо, що цими містами стануть Берлін і Лейпціг, як пропонували німці?" - запитує L'Equipe. Відповідь Платіні: "Це варіант".

Нагадаємо, Польщі залишили чотири міста, Україні - Київ, а Львів, Донецьк, Харків - під питанням.

У четвер, 2 липня, після зустрічі УЄФА у Вільнюсі, Платіні сказав, що до виконкому, який відбудеться 30 листопада, нових рішень по Євро-2012 приймати не будуть.

Але застеріг: "Наразі я не хочу обговорювати ніяких інших сценаріїв. Я вірю, що Україна зможе справитися з ситуацією. Ми залишаємо Україні та Польщі право прийняти турнір. У той же час ми попередили ці країни про проблеми, які мають бути вирішеними. Нам обіцяли хороші дороги, інфраструктуру, готелі, але поки ми цього не бачимо. Сподіваємося, що ситуація зміниться у найближчі три місяці".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ