Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В управлінні Держпраці на Волині запроваджено суворий карантин

Як повідомили 21 липня Гал-інфо у прес-службі Управління Держпраці у Волинській області, з 20 липня по 2 серпня в Управлінні Держпраці у Волинській області запроваджено суворий карантин та проводяться протиепідемічні заходи, пов’язані із самоізоляцією працівників Управління, які мали контакт з особою з підтвердженим випадком COVID-19.
Фото Олена Ляхович

В цей час заборонено вільний доступ громадян, представників підприємств, установ та організацій до адміністративної будівлі Управління.

Призупинено особистий прийом громадян.

У період з 20 липня по 2 серпня припинено здійснення службовими та посадовими особами Управління планових та позапланових перевірок, інспекційних відвідувань, розслідувань нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, превентивних заходів, участь у судових засіданнях, здійснення інших заходів, в тому числі і заходів нагляду (контролю) в межах повноважень Управління, які передбачають особисту участь осіб, які перебувають на самоізоляції.

За можливості громадянам надаватимуться індивідуальні консультації та роз’яснення з питань, віднесених до компетенції Управління, через соціальні мережі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ