Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вагон поїзда Чернівці-Київ підірвали провідники

Львівська залізниця офіційно повідомляє, що 24 січня о 17.18 при відправленні поїзда №627 сполученням Чернівці-Київ зі станції Лужани, у третьому вагоні з голови поїзда стався вибух газово-повітряної суміші. У результаті цього постраждали дев’ять осіб, у тому числі і двоє провідників. Усіх їх було оперативно доставлено в опікове відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні з діагнозом термічний опік обличчя і рук І-ІІІ ступеня. Повідомила прес-служба Львівської залізниці.

 

Станом на 12.00 25 січня комісійно підтверджено перебування у лікувальному закладі трьох осіб – двох провідників та одного пасажира.

 

У ході розслідування встановлено, що провідники, порушуючи діючі правила, принесли у вагон побутовий газовий балон ємкістю три літра з метою використання його для приготування їжі.

 

Під час слідування поїзда через зміну температурного режиму стався витік газу із балона. Почувши запах, провідник вирішив викинути балон і в момент його виносу в тамбур, через високу концентрацію газу стався вибух газово-повітряної суміші. Одразу після надзвичайної події на залізниці було створено комісію, яка проводить службове розслідування. Постраждалим Львівська залізниця виплатить матеріальну компенсацію.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ