Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Валерій Фролов перевіряє якість заходів з реформування військ ЗОКу

31 січня 2007 року командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Фролов, який зараз перебуває на Львівщині, взяв участь у зборах керівного складу органів бойової підготовки армійських корпусів, механізованих, танкових та аеромобільних військових частин Сухопутних військ Збройних сил України у Яворові. Крім того, програма робочої поїздки генерал-лейтенанта Валерія Фролова передбачає перевірку якості заходів з реформування військ та вивчення організації навчально-виховного процесу у Львівському інституті Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка”. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.
 Представники командування Сухопутних військ Збройних сил України, які прибули разом з командувачем, планують довести до командирів з’єднань і військових частин єдине бачення шляхів підвищення стану бойової підготовки та удосконалення польового вишколу особового складу частин і підрозділів. Зокрема, велика увага приділятиметься роботі органів бойової підготовки під час проведення занять, особливо з вогневої підготовки. Головний акцент буде робиться на всі аспекти діяльності кваліфікаційних комісій частин щодо надання допуску до наступних етапів злагодження підрозділів та їхньої сертифікації.
Планується, що командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Валерій Фролов та супроводжуючі його генерали і офіцери перевірять якість проведення методичних занять із застосування комп’ютерних програм тестово-рейтингової оцінки професійної підготовки офіцерів, а також стан і ступінь готовності польової навчально-матеріальної бази Львівського інституту Сухопутних військ Національного університету “Львівська політехніка”.
Нагадаємо, робоча поїздка командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенанта Валерія Фролова по військових частинах та установах, що дислокуються на території Західного оперативного командування, триватиме до 2 лютого.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ