Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Вандали облили фарбою щойно відкриту пам'ятну дошку лідеру ОУН Коновальцю

Фото Василь Корпан.
Фото Василь Корпан.
Фото Василь Корпан.
Фото Василь Корпан.
Фото Василь Корпан.
Фото Василь Корпан.
1/3
У місті Боярка Київської області невідомі облили червоною фарбою пам'ятну дошку першому лідеру ОУН, ідеологу українського націоналізму Євгену Коновальцю. Про це повідомив блогер Андрій Ковалов на своїй сторінці у Facebook.

"Сепаратисти, комуністи і нащадки чекістів-вбивць живуть поруч з нами у мирних українських містах. Разом з нами! Мають українське громадянство, насолоджуються свободою і всіма перевагами вільного світу, але в глибині душі оглядаються на Росію і мріють про повернення в "тюрму народів" та "імперію зла", де ковбаса по "два двадцять" і пляшка горілки по "три шістдесят дві".

Цієї ночі у Боярці на Київщині злочинці облили червоною фарбою антоаційну дошку на вулиці Коновальця, яку вчора освятили і урочисто відкрили. Але дошка вже чиста, стіну теж відчистили. Коновалець не дає спокою нашим ворогам навіть після смерті. Правоохоронці і активісти вже займаються пошуком цих хуліганів. 
Дякую щиро родині Мірзаєвих Maryna Mirzaeva, Tanya Mirzaeva за те, що врятували дошку і стіну. Дякую, що робите Боярку кращою!", - зазначив в своєму дописі Андрій.

Нагадаємо, меморіальну дошку полковнику Армії УНР, командиру корпусу Січових Стрільців – Євгену Коновальцю відкрили 27 травня.

У Боярці відкрили меморіальну дошку Євгену Коновальцю

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ