Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Куйбіда намагається чинити репресії проти львівських студентів – Олександр Антонов

Члени Студентського братства Львівщини не вважають, що їхні дії можна сприймати як провокацію проти Василя Куйбіди. Навпаки, за їхніми словами, саме Василь Куйбіда намагається чинити репресії проти львівських студентів. Про це сьогодні, 24 лютого, повідомив під час прес-конференції голова Студентського братства Львівщини Олександр Антонов.
За його словами,  представники НРУ застосовували фізичну силу до активістів братства. Студенти заперечують і те, що вони чинили опір правоохоронцям. Як зазначив Олександр Антонов, навіть якщо і декотрі з цих людей були правоохоронцями, вони не були вдягнені у форму та не показували своїх посвідчень. Пояснюючи те, чому студенти не пустили представників міліції у свій офіс, голова Студентського братства зазначив,  що санкції на общук та опечатання офісу у правоохоронців не було.

Як пояснила член СБ Мар’яна, яка стверджує, що до неї застосовували фізичну силу, коли вона виходила з офісу, невідомі люди почали вимагати від неї ключі від офісу. „Це виглядало так: я вийшла з офісу і почула, що за мною хтось йде. Якийсь чоловік сказав: „Сонечко, віддай ключі від цього підвалу”. Коли ж я відмовилась, то він дав коліном в обличчя, а потім ще й по нирках, а після того, як вони зрозуміли, що ключів я не дам, то вони сказали, щоб я йшла звідси і більше сюди не приходила.” Щоправда, як зазначила дівчина, побоїв вона не знімала, а намагалася визволити з міліції інших членів СБ, яких затримали. Цікаво, що слідів побоїв на обличчі не було видно, хоча вона виглядала дещо втомленою. Під час з’ясування стосунків між членами штабу Василя Куйбіди Мар’яна знепритомніла і їй викликали „швидку”. Як повідомили медпрацівники, це сталося внаслідок перевтомлення і здоров’ю її нічого не загрожує.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ