Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вболівальники „Карпат” встановили прапори клубу на Ратуші та облаяли Василя Косіва

Вболівальники ФК „Карпати” встановили прапори клубу на львівській Ратуші. Близько 200 вболівальників футбольного клубу зібралися на мітинг під стінами міської ради, вимагаючи якнайшвидшого вирішення проблеми із орендою майнового комплексу „Україна” для „Карпат”. Із плакатами: „Ганьба Садовому”, „Універ з „Карпатами”, „Сила „Карпат” - у вболівальниках”, „Свавілля чиновників міськради”, мітингувальники під ритми гімну футбольного клубу вигукували: „Карпати - чемпіон, Карпатам — стадіон”.
Як пояснив „Гал-info” заступник генерального директора — директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин, в такий спосіб — своїм мітингом — вболівальники клубу хочуть примусити міську владу піти назустріч „Карпатам” і віддати їм в оренду майновий комплекс стадіону „Україна” на 49 років.
„Ми показали свою позицію, довели, що вболівальники вміють згуртуватися навколо клубу і готові стояти за його інтереси. Я впевнений, що це дасть свій результат”, — наголосив Ігор Дедишин.
Щоправда, за його словами, сьогоднішній мітинг вболівальників — це лише репетиція, 30 листопада, коли питання з орендою стадіону „Україна” футбольному клубу вирішуватиме сесія Львівської міськради, під стінами мерії збереться значно більше людей.
Поряд з тим, на чиновників Ратуші сьогоднішній мітинг справив досить негативне враження, його розцінили, як тиск на міськраду, який скоріш за все жодних результатів не дасть.
„Організатори цієї акції своїм мітингом продовжують тиснути на міську раду. Це їхнє право. Проте, як на мене, в такий спосіб бізнес-пропозиція, якою є пропозиція по створенню ВАТ „Народна команда „Карпати”, не робиться. Це треба робити за столом переговорів, а не на вулиці за допомогою дітей. Хоча я розумію всіх цих людей, які прийшли, адже вони вболівають за „Карпати”, та, на жаль, я переконаний, помилково вважають, що існування „Карпат” у Львові є сьогодні під загрозою. Єдиною людиною, яка може позбавити наше місто „Карпат”, є власник футбольного клубу, а не міська влада”, — наголосив „Гал-info” заступник начальника організаційно-інформаційного управління ЛМР Остап Процик.
За його словами, остаточне рішення у питанні оренди буде за депутатським корпусом Львівської міськради, позиція ж міської влади залишається незмінною — давати клубу „Україну” на 49 років зовсім недоцільно.
Міський голова Андрій Садовий до вболівальників не вийшов. Як пояснив Остап Процик, міський голова зараз перебуває у Києві на засіданні Кабінету Міністрів. Однак до мітингувальників вийшов заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Щоправда, його поява на акції фанатам не сподобалася і вони облаяли Косіва нецензурними словами. На що заступник голови міста заявив, що очевидно більше не ходитиме на матчі „Карпат”, хоч і полюбляє це робити, бо фанати дуже агресивно проти нього налаштовані. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ