Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вбивство Богдана Дацка — це вже сьомий резонансний злочин, який стався у Львові за останній час… два резонансні злочини міліція взагалі приховала?

Вбивство Богдана Дацка — це вже сьомий резонансний злочин, який стався у Львові від жовтня минулого року. Так, як повідомило „Гал-info” поінформоване джерело у правоохоронних органах, міліція вперто замовчує два дуже резонансних вбивства, які сталися цьогоріч і явно були замовними. Так, у Шевченківському та Франківському районах міста було вбито два відомих у бандитських колах авторитети. В обох випадках працювали кілери, які зробили своїм жертвам контрольні постріли в голову. Правоохоронні органи, як стверджує джерело,  вирішили за необхідне не повідомляти про них громадськість.
Нагадаємо, 15 жовтня 2005 року у Львові вчинили замах на життя заступника начальника зміни Рава-Руської митниці Володимира Полуситка, якого обстріляли поблизу власного помешкання, 29 листопада 2005 року біля Брюховицького кладовища кілер розстріляв екс-голову Львівської ОДА Степана Сенчука, 20 грудня 2005 року підпалили машину начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака, який від отриманих травм 27 листопада помер у лікарні, 26 жовтня 2006 року неподалік ТзОВ „Шувар” підірвали машину гендиректора ринку Романа Федишина, який йому обійшовся трамвою ноги, однак від вибуху загинула 14-річна дівчинка, яка випадково проходила поруч, і сьогодні, 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, розстріляли директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ