Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчора близько сорока львів’ян заблокували дорогу по вулиці Панаса Мирного через відключення від електропостачання їх гуртожитку

13 березня 2008 року о 20.00 год. до оперативного чергового Сихівського РВ ЛМУ надійшло повідомлення про те, що на вул. Панаса Мирного здійснено блокування автодороги. На місці події правоохоронці встановили, що представниками ВАТ «Львівобленерго» було відключено електропостачання в гуртожитку, що знаходиться по вул. Панаса Мирного, 26 в зв’язку із заборгованістю за надані послуги електропостачання. На знак протесту мешканцями вище вказаного гуртожитку близько 20.00 год. у кількості 40-ка осіб було частково обмежено рух автотранспорту по вул. Панаса Мирного. Про це «Гал-info» повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області.
Близько 20.15 год. до громадян прибули голова Сихівської райадміністраці Іван Лозинський та директор будинку управління Василь Дмитерко, які запевнили громадян в тому, що вивчать цю ситуацію і електропостачання відновлять. Однак, громадяни вимагали термінового відновлення постачання електроенергії в їхній гуртожиток, мотивуючи тим, що кошти за послуги ВАТ «Львівобленерго» ними сплачені повністю.
Лише після того, як відновили електропостачання о 21.00 год. громадяни зійшли з проїжджої частини дороги і розійшлись.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ