Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ведмежий притулок і Яворівський національний парк підписали угоду

В адміністративному приміщенні Ведмежого притулку Домажир відбулася робоча зустріч, керівників і спеціалістів господарів та Яворівського національного природного парку, на якій підписано угоду про співпрацю, повідомили у прес-центрі Яворівського НПП.

Сторони домовились налагодити узгоджені та перспективні дії для ведення організованого туризму, екопросвітницьких заходів, відпочинку та надання інших видів рекреаційних послуг, а також проводити на належному рівні іміджування установ, наявної в них рекреаційно-туристичної інфраструктури та визначні місця Розточчя з метою масового залучення туристів.

В угоді передбачена співпраця у сфері організаційно-господарської діяльності щодо створення спільних туристичних маршрутів, розважальної і соціально-культурної інфраструктури. Крім цього, особлива увага зосереджена на заходах, спрямованих на охорону навколишнього середовища.

 –  Наша співпраця дасть змогу туристам відчути комплекс позитивних емоцій, які дарує Розточчя, - каже директор Яворівського НПП, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк. – А це найголовніше для туристів, яких запрошують відвідати Ведмежий притулок Домажир, та далі мандрувати територією Яворівського НПП, де можна ознайомитися із центром розведення дикого коня-тарпана, пройтись вздовж берегів річки Верещиця, Янівських ставів та пізнати світ водоплавних птахів, зробити прогулянку ботанічними, науково-пізнавальними стежками, обабіч яких зростають унікальні червонокнижні любка дволиста, лілія лісова, та багато інших рідкісних рослин.

– Можливості для розвитку різних видів туризму на наших об’єктах надзвичайно великі, - наголосив директор Ведмежого притулку Домажир Ігор Николин. – Тому плануємо, аналізуємо пропозиції аби кожному туристу незалежно від віку і захоплень було цікаво розважатись у природному середовищ, пізнати його, та найголовніше, оздоровитись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ