Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Верховна Рада перегляне постанову про місцеві вибори - Козак

Заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак заявив, що під час переговорів політрадників лідерів “нормандської четвірки” українська сторона погодилась переглянути постанову про призначення місцевих виборів в Україні.
Фото - УНН

Про це Козак заявив під час пресбрифінгу з журналістами у Берліні, передає УНН.

За його словами, Верховна Рада України нібито планує розглянути питання перегляду постанови від 15 липня.

“Домовилися про те, що найближчим часом у Верховній Раді України буде розглянутий проект постанови, який корегує ту постанову, що була ухвалена 15 липня”, — заявив Козак.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови № 3809 про призначення чергових місцевих виборів на 25 жовтня.

Тоді повідомлялось, що вибори депутатів ВР Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях АРК, міста Севастополя, в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областях не призначаються і не проводяться.

Планувалось, що на цих територіях вибори будуть призначені в установленому окремим законом порядку та строки, за умов: припинення тимчасової окупації та збройної агресії Російської Федерації проти України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ