Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вертеп львівської Самооборони їде з колядою до бійців на фронт

Фото - прес-служба ГФ
Фото - прес-служба ГФ "Народна Самооборона".
Фото - прес-служба ГФ
Фото - прес-служба ГФ "Народна Самооборона".
1/2
Завтра, 12 січня, волонтери «Народної Самооборони» Львівщини вирушать вертепувати у Луганську та Донецьку області. Колядуватимуть активісти на передових позиціях та блокпостах бійцям 24-ї, 80-ї та 54-ї механізованих бригад, а також військовим батальйону «Львів». Про це Гал-інфо повідомила прес-служба ГФ "Народна Самооборона".

Окрім вистави, у якій Ісус перемагає злого Ірода, волонтери везуть солдатам різдвяні гостинці.  У зону бойових дій для військових відправлять  20-ти тонну фуру із продуктами харчування: м’ясом, оселедцем, салом, овочами, варениками, водою, а також теплим одягом, сигаретами.  Також ґаздині з Львівщини передають військовим домашню випічку, зокрема, пампушки. 

Зазначимо, що українська громада з Португалії придбала  66-му військово-мобільному госпіталю у Красноармійську  карету швидкої медичної допомоги, яку волонтери передадуть разом з різдвяними дарунками.

 «Уже другий рік поспіль ми їдемо з вертепом до бійців у зону бойових дій. Торік, наш вертеп колядував у селі Тошківка, що було за 600 метрів від позиції бойовиків, а по дорозі у Кримське, фактично, потрапили під обстріли. Вже у селі довелось ховатися у бомбосховище, але і там наші волонтери разом з військовими не припиняли колядувати. Цього року у нас навіть сумнівів не було аби знову вирушити з колядою на схід країни. Щоб вже там разом з нашими захисниками, нашими Героями, прославити народження Ісуса Христа.  Ми спільно віримо в перемогу і переконані лише в єдності сила. Я щиро дякую усім хто долучився до цієї поїздки. І хай помагає нам Бог», – розповів керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

«Народна Самооборона» Львівщини висловлює щиру подяку усім небайдужим, які долучилися до збору 19-го каравану допомоги для військових. Окрему подяку волонтери виголошують Роману Федишину та підприємству «Шувар», підприємству «Майола», Олегу Барану та підприємству «Родинна ковбаска», громадам сіл Верещиця, Страдч, Ямельня, Шкло, Вороців, смт. Івано Франково, громадам Самбірського, Яворівського, Миколаївського, Перемишлянського районів, зокрема, жителям сіл Ганачівка, Станимир, Бачів, Брюховичі, Добряничі, Тучне, Великі Глібовичі, Волощина, місцянам з Нового Роздолу, священикам Івану, Василю та Миколі Ревуцьким та активістам Олені Халіловій, Богдану Денисяку та Христині Замулі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ