Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВГО „Наша Україна” та ГО „Рух опору” започатковують телепроект „Телевіче”

Сьогодні у Львові підписано договір про співпрацю між громадським центром „ВГО „Наша Україна” у Львівській області та ГО „Рух опору” для здійснення консультування громадян Львівської області у сфері соціального захисту від свавілля монополістів, що надають комунальні послуги населенню.
 Як зазначив керівник громадського центру ВГО „Наша Україна” у Львівській області Юрій Антоняк, в рамках цього спільного проекту планується вихід на львівському телебаченні нової телевізійної програми „Телевіче”, у котрій підніматимуться питання соціального захисту населення: „Зараз узгоджується час та дні виходу цього телепроекту. А щодо його формату, то він відбуватиметься у формі „круглого стола”, на котрий будуть запрошуватися представники монополістів, громадськості та влади для того, аби вирішувати наболілі питання у сфері соціального захисту населення”.
 Юридична консультація надаватиметься населенню з початку наступного тижня у понеділок, вівторок та середу з 16-17 год. у приміщенні громадського центру ВГО „Наша Україна” у Львівській області, що знаходиться за адресою пл. Ринок, 14, або ж за тел. 297-54-91.
 „ГО „Рух опору” не ставить собі за мету боротися з монополістами на українському ринку надання комунальних послуг населенню. Ми лише вказуємо на певні недоліки у роботі контролюючих органів, які слідкують за монополістами. Ми вимагали і вимагатимемо, щоб саме ці органи діяли і контролювали монополістів відповідно до українського законодавства. І робитимемо це доти, доки будуть вичерпані конфлікти між громадян області і монополістами”, – наголосив координатор ради ГО „Рух опору” при підписанні договору про співпрацю. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ