Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Президента залежить усе. І початок процедури імпічменту також - Кость Бондаренко

Політолог Кость Бондаренко зазначає, що якщо сьогодні Президент Ющенко не прийме остаточного рішення стосовно внесення кандидатури Віктора Януковича в парламент на посаду прем’єр-міністра, то у його опонентів з’являться усі умови для початку процедури імпічменту. 

«Для того, аби розпочати розгляд самої процедури імпічменту, потрібно, щоби Президент Ющенко порушив конституційні норми. Сьогодні спливає 15 днів, наданих Президенту Конституцією для внесення на розгляд у парламент кандидатури на посаду прем’єр-міністра України і тому, якщо Ющенко не внесе кандидатури Януковича, запропоновану парламенською коаліцією на цю посаду, то в опонентів Ющенка з’являться усі умови для початку процедури імпічменту», - зазначає Кость Бондаренко, коментуючи кореспонденту «Гал-info» слова нардепа Чорновола про можливість проведення імпічменту.  
Нагадаємо, в коментарі «Гал-info» Тарас Чорновіл заявив, що буде «одним із перших, хто почне готувати Ющенку імпічмент. І повірте, що знайдеться 300 голосів, які відправлять Ющенка у «довгострокову відпустку».

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ