Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Від приватизації об’єктів комунальної власності та оренди майнових комплексів минулого тижня до бюджету міста надійшло 254 тис. грн

Протягом минулого тижня міська казна поповнилася 254 тисячами гривень, з них – 230 тис. 244 грн - від приватизації комунальної власності та 24 тис. грн – від оренди цілісних майнових комплексів – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на управління комунального майна Львівської міськради.

За цей період працівники управління розглянули 161 заяву та звернення фізичних та юридичних осіб, взяли участь у 14 судових засіданнях, підготовили 4 пакети матеріалів по боржниках у прокуратуру.
Також було укладено три договори купівлі-продажу нежитлових приміщень на вулиці Городоцькій, 13, вулиці Гнатюка, 2 - 22, вулиці Ліська, 5 на загальну суму 203 тис. 323 грн.
Проведено значну роботу щодо надання в оренду нежитлових приміщень. Зокрема, підготовлено 26 проектів договорів оренди нежитлових приміщень, відкореговано базу даних по 57 об’єктах, та проведено аналіз договорів оренди нежитлових приміщень, термін дії яких закінчився у листопаді 2006 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ